Обяви за работа в БургасRSS - Последни обяви
Обяви за
Работа в Бургас

За работодатели:
Тук може да публикувате обяви за работа и да преглеждате CV-та напълно безплатно.

За търсещи работа:
Предлагаме Ви възможност да публикувате Вашето CV.
ОБЯВИ ЗА РАБОТА ОТ БЮРОТО ПО ТРУДАОбяви за работа за цялата страна »


VIP ОБЯВИ

Oператор на екструдерна машина
Търсим оператор на еструдерна машина и агломератор в цех за производство на полиетилен и гранулати в град Плевен. Да бъде технически грамотен, с готов ... още »

Финансов експерт
За нуждите на нашия клиент, "ПСФ Мостинженеринг", гр. Ямбол, водещо специализирано дружество в областта на строителство и поддръжка на пътища и пътни ... още »

Търся жена за обгрижване на въжрастна жена
Търся жена за обгрижване на въжрастна трудно подвижна жена след операция ,която има нужда от специално внимание.Рехабилитация ,помощ и обгрижване.Възм ... още »

Мебелисти
Фирма GS Malmgren interiors ООД разкрива нови работни места и търси да назначи Мебелисти. Опит по професията е предимство.  още »

Сортировач на найлон
Фирма за производство на найлон и рециклиране в Плевен търси да назначи жена по трудов договор която да разделя, сортира найлона преди да се агломерир ... още »

Заварчици
Фирма Тръбна мебел ООД разкрива нови работни места и търси Заварчици на CO.  още »ПОСЛЕДНИ ОБЯВИ

маникюр,педикюр
Верига салони за красота Angel Face- Варна търси специалист за маникюр,педикюр,ноктопластика за град Варна. Много добро заплащане+транспортни разходи ... още »

Консултант
задължения: - добри комуникативни умения в разговор и писмена комуникация, ясна дикция; - умения за бързо и адекватно определяне на очакванията, ... още »

Консултант Кредити
Ако не искате да работите за голяма международна компания, ако не искате да получавате висок доход, ако не желаете сами да определяте работното си вре ... още »

Без опит
Общ работник в строителна фирма. Липса на страх от височини. още »

Търсим сервитьорка
Търсим момиче за сервитьорка на морето в гр.Царево подсигурена квартира и трудов договор! Праштайте CV+Актуална снимка  още »

Шофьор на тежкотоварен автомобил 12 т. сменник.
задължения: - с цел безопасно транспортиране подрежда и укрепва товара в товарното помещение на МПС; - работно време: по график; - носи материа ... още »

ВиК
Фирма занимаваща се с изграждане на ВиК ,ОВ и Ел системи , търси да назначи ВиК Работници още »

Набирам шивачки
Набирам шивачки с опит заплащането е според бързината още »

Търся аранжор с опит
За цветарски магазин в Бургас търсим аранжори с опит. Моля, обаждайте се на телефона. още »

СЕРВИТЬОР/КА
РЕСТОРАНТ /ЗАКУСВАЛНЯ/ НАБИРА СЕРВИТЬОРИ И СЕРВИТЬОРКИ НА СМЕНИ ТЕЛ.02/9201191 още »

Мениджър Ресурси
Отговорности 1. Да подсигури, че свободните ресурси в организацията съответстват на установения план. 2. Да се грижи информацията за ресурсите да е ... още »

Оператор - Автоклавист, Вакуумоператор
Ние сме българска консултантска компания, специализирана в управлението и развитието на човешки ресурси. Нашият клиент е предприятие, лидер в прои ... още »

Механик
За екипа на наш клиент – лидер в производството на напитки – търсим мотивиран кандидат за позицията : Механик Вие ще участвате в: Поддръжкат ... още »

Камериерки хотел
Хотел и казино "Платинум" - ж.к. Слъчев бряг, търси да назначи камериерки. Редовна работна смяна, осигурен транспорт, изхранване по време на работа ... още »

Работа в България / Позиция: Готвач/ка
ОПИСАНИЕ Основни детайли : Позиция: Готвач/ка Локация: Банско, България Заминаване: До 10 дни след одобрение Тип на офертата:Целогодишна УСЛ ... още »ПОЛУЧАВАЙТЕ ОБЯВИ ЗА РАБОТА ПО ЕЛ. ПОЩА

Адрес на ел. поща:


Отрасъл:
За град:
Начало  |   Вход  |   За контакти  |   Правила за ползване  |   Карта на сайта
© 2008 BG-Rabota.com     Developed by: Inet-Partner